50 euro minikredietHet kan zomaar voorkomen dat er onverwacht een rekening op de mat valt terwijl er sprake is van een saldo probleem. Rood staan is natuurlijk nooit leuk, maar in zo’n geval kan het helemaal erg onhandig uitkomen. Door te kiezen voor een mini krediet van bijvoorbeeld Cashbob, Voorschotje, Minilening of Saldodipje kan zo’n probleem eenvoudig worden verholpen.


Met een minilening van een van deze aanbieders kan een saldo probleem snel uit de wereld worden geholpen. Na een aanmelding op een van de bijbehorende website of een sms kan het geld binnen tien minuten op de rekening staan en zijn de financiële zorgen weer even van de baan. Op deze manier kan bijvoorbeeld de periode worden overbrugd tot het moment waarop het salaris weer wordt ontvangen en er voldoende geld achter de hand is om de lening ook in één keer weer af te lossen.

Ook wanneer er geen rekening op de mat valt kan rood staan erg vervelend zijn. Zo’n saldo probleem kan een hoop geld kosten door het feit dat de aanbieders weliswaar geen rente berekenen, maar wel relatief hoge afsluit- of administratiekosten vragen. Gezien de hoge boeterente die veel banken rekenen wanneer mensen rood staan kan het toch nog altijd een goede uitkomst zijn voor mensen die tijdelijk in wat financiële problemen verzeild raken. Een ander voordeel van een mini lening is dat het geen officiële lening is, waardoor er na de aflossing ervan er verder nooit meer wat van zal worden teruggezien.