voorschotje

500 euro lenen bij betaaldag

Het kan iedereen wel eens overkomen dat er geen geld meer is voor de rest van de maand. Wanneer dit maar 1 dag is, is het geen probleem en kan er hoogstens die dag even geen inkopen meer worden gedaan. Maar wanneer het 7 of 14 dagen zijn is het probleem wat groter. Er kunnen geen boodschappen gedaan worden, kleine uitgaven als parkeergeld kunnen niet betaald worden en dan komen nog de onverwachte uigaven erbij. Wanneer dit het geval is kan je een minilening afsluiten bij betaaldag. Bij deze kleine lening kan je zelf beslissen voor hoeveel dagen en welk bedrag je wilt lenen. 255 euro lenen voor 9 dagen is gewoon mogelijk. Het is namelijk onzin wanneer je 250 euro nodig hebt voor 9 dagen om rente over 300 euro voor 14 dagen te moeten betalen. Andere minilening verstrekkers werken wel met vaste bedragen. Hier betaal je dus altijd te veel.

 Saldodipje betrouwbaar en snel

Saldo probleem
Betaaldag noemt het te lenen bedrag geen minilening maar je verkoopt een stukje van je inkomen. Met andere woorden, Jij betaald over 9 dagen 275 euro aan betaaldag en daarvoor krijg je vandaag nog, binnen 10 minuten, 255 euro op jouw rekening gestort. Het verschil van 20 euro is de rente welke jij betaald. Dit lijkt een zeer moeilijke omschrijving maar op de website van betaaldag is het heel overzichtelijk in elkaar gestoken. Je kan eenvoudig aangeven welke bedrag en het aantal dagen dat je wilt lenen. Het bedrag wat je moet terug betalen verschijnt dan gelijk.
Betaaldag is duidelijk en transparant. Dit wil zeggen dat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Je weet van te voren wanneer het geld wordt overgemaakt, hoeveel je moet terug betalen, wanneer dit terug betaald moet worden en wat de rente is. Betaaldag hanteert geen BKR check maar hebben een eigen controle welke zij 24 uur per dag kunnen uitvoeren. Je hoeft dus ook nooit lang te wachten op antwoord of de lening wel of niet verstrekt wordt. Heb je nog andere vragen? Over de voorwaarden, op welke rekening je moet terug betalen, hoeveel je maximaal kan lenen, hoeveel dagen de lening maximaal verstrekt wordt of iets anders? De antwoorden op deze vragen zijn allemaal terug te vinden opĀ Betaaldag.