geen bkr

Minilening afsluiten bij saldodipje

Saldodipje biedt mini leningen aan voor bedragen van enkele tientjes tot en met enkele honderden euro’s. Het laagste bedrag wat er bij Saldodipje te lenen is via een mini lening bedraagt 50 euro. Dit is tijdelijk gratis om kennis te maken met een mini lening. De 50 euro zal binnen 10 minuten na de aanvraag op de rekening worden bijgeschreven. Zolang na het verstrijken van de afgesproken termijn, van meestal enkele weken, het bedrag weer volledig is teruggestort wordt de mini lening beëindigd en is er verder niets meer aan de hand.


Bij grotere leningen van 100 euro of meer (tot een maximum van 500 euro) dienen er servicekosten te worden overgemaakt naast het geleende bedrag. Deze servicekosten kunnen worden gezien als een soort rentebetaling aangezien het de kosten zijn die moeten worden betaald om het geld te kunnen lenen. De servicekosten lopen op tot een maximum van 125 euro bij een mini lening van 500 euro. Saldodipje berekent op deze manier eigenlijk 25% rente over de mini lening van 500 euro. Hiermee is het een zeer snelle en gemakkelijke manier om geld te lenen, maar zeker niet een van de goedkoopste.

Een mini lening kan overigens over het algemeen als duur worden gezien, dit geldt niet alleen voor Saldodipje. Het voordeel van een hogere snelheid en meer gebruikersgemak dient te worden vergoed door middel van de hogere servicekosten. Voor de mini lening van Saldodipje geldt het principe ‘voor wat, hoort wat’. Net als met de meeste andere dingen.