cashbob spoed lening

Een tijdelijk saldo probleem kan soms erg vervelend zijn. In de supermarkt ontdekken dat er niet genoeg geld op de rekening staat kan niet alleen erg beschamend zijn, het kan ook problemen geven voor het gehele huishouden aangezien er natuurlijk wel gewoon gegeten moet worden. Cashbob biedt de mogelijkheden om zo’n saldo probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat de boodschappen gewoon afgerekend kunnen worden. Zo’n mini krediet van Cashbob biedt natuurlijk zowel voor- als nadelen.

Het grote voordeel van een mini krediet van Cashbob om een saldo probleem op te lossen is de snelheid. Na het aanvragen van de minilening kan er binnen tien minuten al gebruik gemaakt worden van het geld. Op deze manier kan er meteen mee worden gewinkeld of kunnen er de boodschappen alsnog mee worden afgerekend. Cashbob neemt op deze manier effectief een saldo probleem weg. Een tweede voordeel is dat het mini krediet na 15 of 30 dagen weer is afbetaald. Hierdoor is de betalingsverplichting na een (halve) maand weer voorbij en zal er niets meer herinneren aan de minilening die tijdelijk afgesloten is geweest.

Het nadeel van een mini krediet van Cashbob om een saldo probleem op te lossen is dat het relatief sterk aan de prijs is. Een rentepercentage van 25% is niet ongebruikelijk voor een minilening, al wordt dit berekend door middel van afsluit- of servicekosten. Bij de afbetaling worden deze kosten erbij opgeteld waardoor het eigenlijk een soort van verkapte rentebetaling is.

 Saldodipje betrouwbaar en snel