Mini Lening

Regelmatig hebben mensen een probleem met hun saldo. Ze staan in het rood en kunnen de boodschappen of de energie rekening niet meer betalen. Je kan dan niet altijd om uitstel vragen. Soms moeten de rekeningen gelijk betaald worden. Maar waar haal je dan het geld vandaan?

Een oplossing is een mini lening. Krediet verstrekkers zoals cashbob sluiten kleine leningen af van 100 tot 750 euro af. Op deze leningen zit geen BKR controle. Onder een bedrag van 1000 euro hoeft dit namelijk niet. Daarom heeft cashbob een eigen controle. Om een klein bedrag te kunnen lenen dien je minimaal 21 jaar te zijn en een vast inkomen te hebben. Na 2 of 4 weken dien je het geleende bedrag + rente terug te betalen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Op de website van Cashbob kan je je aanmelden. Je dient je gegevens in te vullen en enkele kopie├źn op te sturen ter controle. Wanneer Cashbob dit goed gekeurd heeft kan je via de sms jouw mini krediet bevestigen. Het geld staat dan binnen 1 uur op jouw rekening en je kan gelijk weer pinnen.